Un portal de firme şi branşele UE

Înscrieţii-vă firma......

openEU - Gazdasági portál openEU Wirtschaftsportal openEU Austria


Consiliul de Iniţiere Est/Vest

Încredere – noi dorim să vă cunoaştem, să vă oferim o bază solidă proiectelor Dvs. de afaceri colaborând cu Dvs. Care sunt reuşitele aşteptate de la afacerea din Germania, Austria sau Ungaria? În aceste ţări aveţi deja parteneri/agenţii cu care colaboraţi şi acum căutaţi o suprafaţă comercială potrivită pentru activitatea Dvs., o agenţie, sau un partener de încredere, sau chiar personal de conducere?

Sau din contră: aţi dori să faceţi import de pe aceste pieţe în România? Acest lucru presupune la fel, o problemă de confidenţialitate – ce folos are de exemplu vinul din Ungaria, dacă veriga valorificatoare se rupe din cauza lipsei sistemului de asigurarea calităţii a partenerilor? Pentru evitarea acestor factori de risc de acest gen, Uniunea Europeană a înfiinţat certificările EN. Unul dintre fondatorii OpenEU (Merten&Martienssen Srl – reprezentantul din România QEE srl) posedă certificat EN, ca auditor oficial DIN EN ISO vă susţine, atât cu sfaturi cât şi cu fapte, pentru ca Dvs. să puteţi evita greşeala amintită.

Probabil Iniţiatorii Go East/West nu vor putea să aleagă pentru Dvs. instantaneu partenerul corespunzător, acel partener, cu care veţi avea succes împreună în afacerea, activitatea Dvs. antreprenorială. Dar veţi putea avea încredere că acordând o atenţie deosebită şi circumspecţi, atrăgând alianţele care cooperează cu Go East/West, vor găsi, ceea ce căutaţi. Primul pas este un apel telefonic.

Alf Martienssen
openEU CEO Hungary, CEO Romania
Merten & Martienssen Kft. Budapest
European Conformity Check s.r.l. Oradea
Phone: +36-1-3060290
Mail: alf.martienssen[at]openeu[dot]eu

Eric C. Martienssen
openEU CEO Germany, CEO Austria
ECM Markenführung
Phone: +49-221-7391929
Mail: eric.martienssen[at]openeu[dot]eu


Archiva anuală
Partenerul nostru în subiect